Hi ha alguna cosa eterna?

HI HA ALGUNA COSA ETERNA?


Aquesta pregunta ha arribat a ser molt confusa per a mi, per tant, ara n'argumentaré una possible resposta. Explicaré el concepte d'eternitat per tal de relacionar-lo amb el fet de si la vida és finita o no.


El concepte d'eternitat, segons Aristòtil, indica el següent:"l'eternitat és el temps que perdura sempre". L'eternitat també està relacionada amb la immortalitat, és sinònim d'una duració infinita i sense límits. Si l'ésser humà fos etern, no tindria límits, es podria arriscar tot el que volgués perquè mai no s'acabaria la seva vida.


Respecte a la definició d'eternitat, em demano si la vida és infinita, és a dir, si és eterna, si la vida és aquella cosa que és eterna o si la mort és el fet etern i la vida alguna cosa molt breu. Es pot pensar que després de la mort hi ha una altra vida o la teoria de la reencarnació. Tanmateix, en cas d'afirmar qualsevol d'aquestes dues postures, estem dient que la vida és una cosa molt breu i que la mort és el que és etern.


Finalment, volia concloure aquests arguments dient que per a mi no hi ha res etern. No existeix una segona vida, ni la possible immortalitat en un futur o la reencarnació. Jo principalment pens això perquè si la vida fos eterna, ho sentiríem, és a dir, sabríem que mai no tindríem un final i tot seria diferent, els nostres objectius serien a llarg termini, i com he dit anteriorment, ens arriscaríem a tot. En canvi, des del meu punt de vista, quan naixem ja sabem que ens morirem, no sabem quan, però ho farem. Per tant, els nostres objectius són a curt termini i vivim o intentem viure una vida feliç i apassionada. 

També perquè mai no s'ha demostrat científicament la possibilitat de què alguna cosa sigui eterna. En conseqüència, la vida té el seu final, si bé unes persones veuran la mort com el final feliç de la vida i d'altres veuran la mort com el pitjor que et pot passar. Així doncs, la vida no és infinita i no hi ha cap cosa eterna. Cap.


Júlia Polledo Guerrero.

1r Batxillerat C. 

Comentaris

Entrades populars